Usile din lemn stratificat Unique reprezinta solutia perfecta pentru cei care sunt in cautarea unor usi de interior deosebite. . Produse de Holze, acestea sunt create cu atentie la detalii si ofera posibilitatea alegerii materialelor si accesoriilor. Indiferent ca preferi usi de lemn stratificat natural in culori albe sau cu nuante de ivoire, gasesti optiunile potrivite pentru a-ti imbogati interiorul casei.

Personalizare si design exclusiv

La Holze, sunt executate usi de interior din lemn stratificat pe comanda, astfel incat sa poti alege forma, dimensiunea si culorile care ti se potrivesc cel mai bine. Indiferent ca locuiesti in Cluj, Craiova, Bucuresti, Constanta sau in orice alt oras din tara,specialistii Holze se deplaseaza pentru consultanta si montaj.

Ai de ales dintr-o gama larga de modele de usi de interior din lemn stratificat:

  • Usi de interior din lemn stratificat natural albe. Aceste usi sunt ideale pentru cei care doresc un interior luminos si elegant. Culoarea alba aduce o nota de prospetime si luminozitate in casa, contribuind la crearea unei atmosfere calde si primitoare.
  • Usi de interior din lemn stratificat natural ivoire.  Nuanta de ivoire adauga un aer sofisticat si rafinat interiorului dumneavoastra. Aceste usi se potrivesc de minune in casele cu stil neoclasic si aduc un plus de eleganta in orice incapere.
  • Usi de interior din lemn stratificat natural stejar.  Daca esti in cautarea unor usi cu un aspect mai rustic si autentic, usile din lemn stratificat in nuante de stejar sunt alegerea perfecta. Ele adauga un plus de caldura si caracter.
  • Usi de interior din lemn stratificat natural nuc.  Nuantele inchise ale lemnului de nuc ofera un aspect elegant si rafinat usilor dumneavoastra. Acestea se integreaza perfect in casele cu design clasic sau contemporan, adaugand o nota de eleganta si stil.
  • Usi de interior din lemn stratificat natural mahon. Culoarea mahon aduce o nota de lux si rafinament usilor de interior. Acestea sunt potrivite pentru cei care doresc sa aduca un aer nobil si sofisticat in casa lor.

Indiferent de modelul ales, usile de interior din lemn stratificat Unique sunt create cu atentie si profesionalism, folosind cele mai bune materiale disponibile pe piata.

Unde pot fi folosite usile din lemn stratificat Unique?

Usa din lemn stratificat cu sticla pentru bucatarie.  Aceasta optiune este perfecta pentru cei care doresc sa creeze o deschidere intre bucatarie si restul casei. Sticla adauga un aspect modern si luminos, permitand luminii sa patrunda si sa ilumineze incaperea.

Usi albe din lemn stratificat premium pentru celelalte incaperi.  Pentru cei care apreciaza eleganta si simplitatea, usile albe din lemn stratificat reprezinta o alegere excelenta. Acestea se potrivesc in orice tip de interior, de la cel clasic pana la cel modern.

Usi din lemn stratificat cu dimensiuni atipice pentru spatii mari.  Pentru casele cu spatii generoase, se pot realiza usi de interior din lemn stratificat cu dimensiuni speciale. Acestea adauga un aspect impresionant si sunt perfecte pentru a crea un impact vizual in incapere.

Pentru a primi o oferta personalizata de pret si pentru a afla mai multe detalii despre produsele Holze, consulta pagina www.Holze.ro