Alegerea realizării unui tatuaj pe piele este o adevărate dovadă de curaj, deoarece aceasta imagine va rămâne imprimată pe corpul tău pentru tot restul vieții. Tatuajele sunt populare încă din cele mai vechi timpuri, iar datorită frumuseții și semnificației acestora, ele nu și-au pierdut deloc din popularitate, ci dimpotrivă.

Citește rândurile de mai jos pentru a descoperi informații despre tatuaje fete: https://www.funkytattoo.ro/tatuaje-fete/,precum și idei de modele pe care le poți avea în vedere!

Realizarea unui tatuaj fete

Realizarea unui tatuaj trebuie să se efectuezeîntr-un salon autorizat, de către un artist tatuator cu expriență. Doar în acest fel vei avea posibilitatea de a te putea bucura de rezultatul dorit, fără a te expune riscului contacării unei infecții. Tatuajul se realizează prin introducerea cernelii cu ajutorul unor ace. Pielea fiind pătrunsă, este important ca mediul să fie steril, iar produra în sine să fie realizată în condiții de igienă perfectă.

Tatuaje cu flori

Tatuajele cu flori reprezintă o opțiune foarte populară în rândul fetelor, oferindu-ți o gamă variată de păosobilități în privința modelului și a semnificației. Câteva dintre tatuajele cu flori pentru care poți opta sunt:

  • trandafiri: trandafirul este simbolul classic al frumuseții;
  • floare de cireș: se asociază cu frumusețea trecătoare, simbolizând noi începuturi;
  • floare de lotus: simbolizează puritatea și înflorirea, în ciuda condițiilor neprielnice;
  • violete: reprezintă modestia și loialitatea, fiind modele porivite pentru tatuaje mici, subtile;
  • margarete: sunt associate cu inocența;
  • crini: sunt asociați cu rafinamentul și noblețea.

Tatuaje cu elemente din natură

Dacă ești pasionată de natură, un tatuaj cu imagini cu stele, cu luna sau soarele, munți ori râuri, pot reprezenta o variantă potrivită de luat în calcul pentru tine. Orice element din natură reprezintă viața, dar și conexiunea puternică dintre om și natură.

Tatuaje cu chipul unei personae dragi

Ai posibilitatea de a opta pentru realizarea unui tatuaj cu chipul persoanei dragi. Fie că este vorba despre unul dintre parinții tăi, bunici sau frați, ori chiar cu o altă persoană care și-a pus semnificativ amprenta asupra vieții și destinului tău. Ai în vedere faptul că un astfel de tatuaj trebuie să fie suficient de mare, astfel încât artistul tatuator să poată realiza în detaliu imaginea dorită. Doar în acest fel rezultatul final te va mulțumi cu adevărat. Dacă dorești să optezi pentru un tatuaj mic, ai în vedere că această variantă nu este cea mai potrivită pentru tine.

Tatuaje cu mesaje scrise

Dacă dorești un tatuaj mai mic, un tatuaj cu un mesaj scris, fie că este vorba despre cuvinte ori chiar fraze, fie că te gândești la o frază motivațională ori la altceva care te reprezintă, un tatuaj cu mesaj scris este foarte potrivit pentru o fată. 

Online, pe FunkyTattoo.ro poți găsi locul în care vei obține exact tatuajul pe care îl dorești, indiferent de mărimea, tipul și modelul acestuia. Aici ai posibilitatea de a opta pentru tatuaje fete, dar și pentru tatuaje baieti scrisuri pe mana de aici, și chiar ai posibilitatea de a opta pentru un piercing în zona dorită! Folosește datele de contact de mai jos pentru a te programa la o consultanță cu un artist cu experiență, ce își desfășoară activitatea autorizat, într-un mediu steril și prietenos, pentru a obține tatuajul pe care îl dorești!

Date de contact:

Email: contact@funkytattoo.ro

Telefon: 0731525808 / 0772047223