SITUATIA SE MENTINE TENSIONATA! Sunt 1.295 de cazuri noi de COVID-19! Prahova: 67!

Grupul de Comunicare Strategică anunță că până vineri, 31 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 50.886 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

 Până aum, 27.007 pacienți au fost declarați vindecați și 4.433 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

ESTE ÎNGRIJORĂTOR, ALARMANT CHIAR, CU ATÂT MAI MULT CU CÂT PRESIUNEA PE SISTEMUL MEDICAL ESTE TOT MAI MARE! În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.295 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Prahova are 67 de cazuri noi!

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1940 de persoane. Dintre acestea, 231 au fost declarate vindecate și externate, iar 82 au decedat.
Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a trei persoane (două de sex feminin, cu vârstele de 67 și 70 de ani, și una de sex masculin, cu vârsta de 60 de ani). Toate prezentau comorbidități.

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 26 de pacienți, dintre care 19 sunt ventilați.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.
Au fost efectuate verificări la 776 de persoane dintre cele care aveau recomandare de izolare la domiciliu. Au fost legitimate alte 143 de persoane, 95 auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 29 de societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate.
În urma acestor demersuri, au fost aplicate 6127 de sancțiuni (patru în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 23 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilientei comunităților prevăzute în Legea 55/2020).
Valoarea totală a amenzilor a fost de 3500 lei.

Detalii: AICI

Previous post S-A HOTARAT! MASCA OBLIGATORIE IN SPATII DESCHISE IN JUDETUL PRAHOVA! AFLA DETALIILE!
Next post RAED ARAFAT vorbeste despre SCOALA DE MEDICINA de pe FACEBOOK