IMPORTANT PENTRU SINAIENI: Noile dotări achiziționate la finele anului 2020, la nivelul Cabinetului Oftalmologie din Ambulatoriul de specialitate, răspund celor mai exigente standarde. Aparatura medicală a fost achiziționată din Fondul de Dezvoltare al spitalului.

„Astfel, în doar câteva luni de la debutul activității acestei noi specialități în structura Ambulatoriului, ne putem mândri că deținem toate aparatele medicale necesare pentru a oferi servicii medicale complete, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, pentru pacienți asigurați, cât și servicii medicale la cerere.

Dl. Dr. AGIU Bogdan – Medic specialist Oftalmologie, asigura consultații și investigații de specialitate, zilnic de Lu-Vi, în intervalul 8.00 – 15.00.Până în prezent, chiar cu restricțiile datorate pandemiei, în 9 luni, un număr de aprox. 300 de pacienți au beneficiat de serviciile medicale de specialitate la nivelul cabinetului sau în CPU – urgențe cu implicații oftalmologice”, transmite conducerea Spitalului Sinaia.

Pentru programări puteți apela la nr. de tel. 0244.311.951 int. 51 sau 0726.102.829