SanConfind – Vedeta zilei in turismul balneo

Pe data de 9 mai 2017, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, in parteneriat cu Centrul Medical SanConfind, a organizat infotripul “Sarea si Sanatatea”, punand in lumina reflectoarelor atat Centrul Medical SanConfind, cat si municipiul Campina.

In cadrul acestui infotrip, inivtatii care au provenit din toate ariile turismului (agentii de turism, agentii touroperatoare, insistutii publice care au obiect de activitate turismul si reprezentanti ai presei) au vizitat Centrul Medical SanConfind si au putut testa o procedura dintre cele oferite aici. De asemenea au fost vizitate Centrul de Informare Turistica Campina, Muzeul Nicolae Grigorescu si Castelul iulia Hasdeu si 3 unitati hoteliere din Campina.

Centrul Medical SanConfind si-a deschis portile in aprilie 2015 si de atunci s-a bucurat de un numar crescand de pacienti si turisti, datorita aparaturii medicale de ultima generatie si bucurandu-se de doua surse de apa sarata cu o concentratie de sare apropiata de cea a Marii Moarte (321g/l). De asemenea, aici se foloseste namolul de la Techirghiol iar locatia beneficiaza de aerul puternic ionizat si bogat in aerosoli de la Poiana Campina.

“Este al treilea eveniment pe care il desfasuram la Poiana Campina, iar turismul balneo merge inainte cu viteza! SanConfind este un centru medical extraordinar, o investitie complet privata de 22 de milioane de euro, realizata de un investitor local, punand din nou in valoare baile sarate de la Poiana Campina. Centrul este in plina dezvoltare, recent inaugurand si aripa de ginecologie si neonatologie, cel mai tanar vizitator al centrului Sanconfind fiind Calin Andrei, nascut ieri in acest centru”, a declarat Adrian Voican, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, înfiinţat în urmă cu 8 ani, la iniţiativa ANAT, având ca membri, agenţii de turism, hoteluri, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Universitatea de Petrol-Gaze, Consiliul judeţean Prahova, Primăria Campina, Primăria Breaza, Hotel Internaţional, Vigo Hotel, Hotel Cumpătu, Hotel Mara, Vila Camelia, Centrul Medical SanConfind si Baile Sarate telega – Complex Soimul.

Previous post O noua cale de abordare a sanatatii – tehnici de imbunatatire a calitatii vietii
Next post Premiera in Romania si in PRAHOVA: prima infrastructura nationala de colectare a deseurilor medicale de la pacienti