ATENTIE: Primul centru drive-thru din județul Prahova îşi redeschide porţile, în parcarea de la Ploiești Shopping City, între 17-20 iunie!

La această campanie de vaccinare sunt așteptate următoarele categorii de persoane:

– cele care urmează să primească rapelul cu vaccin Pfizer

*- cele neimunizate, dar care doresc să le fie administrat vaccin Pfizer. Acestea vor beneficia, în intervalul amintit, de prima doză

*- cele care doresc să se vaccineze cu produsul companiei 𝑱𝒐𝒉𝒏𝒔𝒐𝒏 & 𝑱𝒐𝒉𝒏𝒔𝒐𝒏. În acest caz, se administrează o singură doză

*Opțiunea se face pe loc pentru una dintre cele două variante.

Programul de funcţionare a centrului drive-thru:

– Joi, 17 iunie, între orele 12.00 – 20.00

– în zilele de 18, 19 și 20 iunie, între orele 08.00 – 20.00

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta în parcarea centrului comercial, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).

Evenimentul este organizat de Instituția Prefectului Prahova, Consiliul Județean Prahova, Primăria comunei Blejoi în parteneriat cu Ploiești Shopping City, dar și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, Serviciului de Ambulanță Județean Prahova și Serviciului de Telecomunicații Speciale.