Prefectul judetului Prahova s-a vaccinat! Dumnealui i-o fi pus in seringa „semnul fiarei” despre care tot tipa unii sau… sirop de artar?!

… Dumnealui i-o fi pus in seringa „semnul fiarei” la care tot fac referire unii care, probabil, cred în fantome, sau… sirop de artar?! Hai sa fim seriosi: s-a vaccinat si prefectul ca orice om!

Iată, însă ce declarații a făcut Cristian Ionescu:

„Acest moment al vaccinării cred că a fost unul dintre mai așteptate, ținând cont de toate cele întâmplate în ultimul an. Este o portiță importantă care ne redă șansa reală de a ne gândi la ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi revenirea la normalitate. Este un pas important prin care reîncepem apropierea de cei dragi față de care virusul ne-a ținut la distanță.

Îi îndemn pe prahoveni să se vaccineze, să nu renunțe la acest demers dacă nu prind locuri în primele serii. Acest an va fi dedicat imunizării anti COVID-19, astfel încât o pondere cât mai mare a populației să beneficieze de acest ser.

Pentru cei care au temeri, le transmit că nu este o procedură dureroasă. În plus, după vaccinare, există acea monitorizare și nicio persoană nu pleacă acasă decât într-o stare optimă din punct de vedere fizic.

Până vom fi depășit această pandemie, să nu uităm de regulile minime de care trebuie să ținem cont, chiar dacă suntem vaccinați: spălatul des al mâinilor, igienizarea suprafețelor comune, distanțarea fizică și purtarea măștii de protecție”.

Previous post ATENTIE: la ATI, in Prahova, toate locurile raman ocupate!
Next post ATENTIE: Varstnicii si persoanele vulnerabile – prioritate la vaccinare!