Prahova: 77 de cazuri noi de COVID-19! La nivel national, sunt 1.350 de cazuri noi si… 43 de decese!

Grupul de Comunicare Strategică informează că până astăzi, 8 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 60.623 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

De luat în seamă că, până în prezent,  29.872 de pacienți au fost declarați vindecați și 6.204 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Proporțional cu mișto-ul ieftin, cu bășcălia, cu lipsa de respect și de spirit civic: în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.350 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Prahova a raportat 77 de cazuri noi!

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2560 de persoane. Dintre acestea, 282 au fost declarate vindecate și externate, iar 100 au decedat, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimul deces raportat a fost în cazul unui bărbat, în vârstă de 58 ani, care avea și o serie de comorbidități.

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 26 de pacienți, dintre care 14 sunt ventilați.

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, DSP a emis, la nivelul județului, 220 de decizii de izolare și 1.529 decizii de carantină, a mai anunțat Prefectura Prahova în cursul zilei de sâmbătă.

Detalii: AICI

Previous post VESTI PROASTE: La IJP Prahova, sunt 8 cazuri de COVID-19. Un alt focar, la un agent economic, cu 20 de cazuri!
Next post „TRADITIA” CONTINUA: ZIUA SI… FOCARUL! Un nou focar in Prahova, la o societate comerciala!