Nascut in comuna Sapanta, din Maramures, medicul Vasile Bodnar a absolvit Facultatea de Medicină Generală, în anul 1979, la IMF Iaşi, cu media 9.80. Desi a avut numeroase posibilitati de a lucra in strainatate sau in tara, a ales sa revina si sa se stabileasca in zona natala, avand principii de viata carora multora dintre noi li s-ar parea desuete.

A participat la congrese mondiale Euromedicine la Montpellier, Paris, Besançon, Forbach, este membru titular al Societăţii Române de chirurgie hepato-bilo-pancreatic si Societatii Romano-Germană de Ginecologie, chirurgie laparoscopică europeană. In anul 2006, datorita activitatii medicale deosebite si a rezulatelor cercetarilor in Geriatria Pelvina, tema foarte rar abordata in lume, a fost numit Dr. Honoris-Causa si membru al Academiei de studii inalte din Iasi.

El este si creatorul unei game de creme Regenerol, care are se găsește în 4 variante: cosmetic, gingival, intim și reumatic. ”Regenerolul este esența pentru creșterea calității vieții. Oamenii din Maramureș sunt puternici și veseli de mii de ani- Domnitorii din neamul Bogdaneștilor, familie din care făcea parte și Ștefan Cel Mare și ceilalți domnitori ai Moldovei, foloseau aceste plante care le ofereau înțelepciune, lumină, forță de decizie și acțiune, iubire față de bine și de neam, erau străluciți în toate”, spune doctorul Vasile Bodnar pe pagina oficială a produsului.

Povestea sa o aflati in emisunea REUSITA TV, realizata de Daniel Lazar, difuzata pe postul national Bucuresti TV si pe cel regional VP TV.