Marti… 3-4 ceasuri rele pe drumurile si pe calea ferata din Prahova! Majoritatea victimelor din accidente s-au ales cu traumatisme la coloana!

În cursul zilei de marți, 10 decembrie, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Prahova au fost solicitate să intervină în nu mai puțin de 319 urgențe. Dintre acestea, 3 au fost intervenții la accidente rutiere grave și o intervenție la un eveniment feroviar.
La ora 13.09, s-a intervenit în primul accident, pe strada Cameliei din Ploiești, unde victima a fost un bărbat de 34 de ani. Acesta s-a ales cu traumatism cranio-cerebral și la coloana cervicală, traumatisme la umărul și șoldul stâng și cu escoriații. Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.
La ora 14.42 s-a intervenit la un alt accident, de această dată la Sinaia, unde un bărbat de 36 de ani s-a ales cu traumatism toraco-abdominal.
Pe seară, s-a intervenit la Tomșani, unde, în urma unui alt eveniment, de această dată pe calea ferată, o femeie s-a ales cu traumatism cranian grav, fractură de membru superior drept, traumatism toraco-abdominal și de bazin. Victima a fost transportată la spital în stare de comă.
Puțin după ora 21, s-a intervenit la un accident pe teritoriul localității Moara Domnească, unde un tânăr de 19 ani s-a ales cu traumatism de coloană cervical și o plagă la mână.

foto: ziare.com

3 au fost intervenții la accidente rutiere grave și o intervenție la un eveniment feroviar.

Previous post „Val” de accidente rutiere grave in Prahova, in ultimele zile!
Next post CEVA BUN: Un ecograf de inalta performanta a intrat in dotarea Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Ploiesti