Mall-ul de sanatate, in mai 2019

Cel mai important eveniment Business to Consumer de servicii medicale private din Romania, MEDICALOPOLIS, Mall-ul de Sanatate, se va desfasura in perioada 9-12 mai 2019, la Baneasa Shopping City.

30 000 de vizitatori, 100 de firme, clinici si spitale private sunt asteptate la eveniment.

Evenimentul are ca obiectiv promovarea principalelor investitii de top in tehnologia si infrastructura medicala precum si a ofertei de servicii medicale a furnizorilor privati din domeniul sanatatii din Romania, pentru cei peste 30.000 de vizitatori ai expozitiei dar si pentru publicul larg care va beneficia de campania de promovare desfasurata cu acest prilej.

“In cadrul acestui eveniment, ne propunem sa prezentam solutiile medicale pe care le ofera astazi sistemul privat de servicii de sanatate: oferta clinicilor private de servicii de ingrijire, noi tehnologii performante in investigații si tratament, cele mai cautate programe de asistenta medicala ambulatorie, spitaliceasca, ingrijiri la domiciliu si transport medicalizat pe grupe de varsta, centrele in voga de preventie, nutritie, estetica sau consiliere medicala (ex. navigatori de pacienti).

De asemenea, vom organiza seminarii de sanatate si demonstratii practice si vom populariza aplicatii si gadgeturi medicale inovatoare, oportunitatile legate de turismul medical, educatia medicala, precum si programele de finantare pentru asistenta medicala private”, anunta organizatorii.

Previous post Perchezitii in Prahova la cei care importa si comercializeaza produse biocide
Next post LIONS Club Ploiesti – Proiect diabet DIA16117/124, grupuri suport emotional