Află mai multe despre GARANȚIA DE 10 ANI pentru ferestrele Helios

Ferestrele și ușile sunt componente vitale în orice construcție. Acestea afectează în mod semnificativ atractivitatea oricărei clădiri și eficiența sa energetică. În timp, starea și aspectul ferestrelor și ușilor se deteriorează; astfel, vine un moment când devine necesară înlocuirea acestora. Ferestrele și ușile uzate, defecte sau învechite sunt mai susceptibile la scurgeri de apă și probleme de etanseitate. Acestea compromit confortul interior și au ca rezultat cheltuieli mai mari de energie.

Sporește confortul și siguranța ta sau a familiei tale și alege NOUA garanție de 10 ani HELIOS pentru ferestrele Confort, Elegant și Premium

Uită de grija reparațiilor!

Cu ferestrele Helios de tip Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 si Performant 88 Premium obții garanția ca nu va trebui sa faci investiții suplimentare pentru ferestrele casei tale timp de 10 ani.

Descoperă aici descrierea completa pentru modelele de ferestre Helios acoperite de garantia de 10 ani!

Ai parte de ferestre cu componente performante

Pentru o perioada mai lunga de utilizare și un aspect estetic – cu rezistență superioară la intemperii și zgarieturi.

  • Feronerie garantată pentru 20.000 cicluri de utilizare
  • Profil german de înaltă calitate
  • Folii speciale germane, multistrat, cu protectie UV.

Noul tău sistem de ferestre va incorpora profile marca Kömmerling și balamale ce pot face fata unei greutăți a canatului de pana la 150 de kilograme. Pentru un aspect estetic aparte, cu o rezistenta sporita, s-au ales foliile multistrat de ultima generatie, ce protejează împotriva expunerii la caldura excesiva.

Din fabrică, până pe șantier 

Iată un scurt video cu toate etapele de producție, direct din hala de producție :

De ce să alegi acum ferestrele de la Helios?

Deși investiția în ferestre și uși noi pare ca aducand un cost ridicat de achiziție și instalare, aceasta iti economisește bani pe termen lung și îți oferă o rentabilitate excelentă a investiției. Iată câteva avantaje care fac din achiziționarea de ferestre și uși noi un proiect demn de îmbunătățire a locuinței:

  • Securitate sporita a casei

Ferestrele vechi, crăpate sau deteriorate sunt mai ușor de forțat și fac casa vulnerabilă la spargeri. Astfel, ele reprezintă un pericol pentru siguranța ta și a familiei tale. Ferestrele moderne sunt mai durabile și respectă standarde ridicate de protectie.

  • Scad facturile la energie

Ferestrele mai noi au mai multe foi de sticlă și geamuri speciale care îmbunătățesc dramatic eficiența energetică a casei și reduc costurile cu utilitățile. Modernizarea ferestrelor vechi elimină transferul de căldură și scurgerile de aer, permițând sistemului de încalzire/ racire să funcționeze mai eficient.

  • Oferă siguranță față de factorii climatici

Razele UV puternice care pătrund prin ferestrele uzate și învechite pot deteriora sau decolora suprafețele interioare și mobilierul. Ferestrele moderne  oferă o mai bună protecție împotriva razelor solare dăunătoare.

  • Reduc zgomotul nedorit

Ferestrele noi folosesc izolație avansată, care reduce transmiterea sunetului. Funcția de izolare fonică blochează zgomotul exterior și creează un mediu interior mai liniștit și mai calm.

* Excepție fac modelele cu forme atipice ferestre (triunghiulare, arcade s.a.) dar și cele cu balamale ascunse sau cu deschidere în plan paralel.