Donatie de 350.000 de dolari pentru Spitalul de Pediatrie Ploiesti

Primăria Ploiești mulțumește Timken Foundation of Canton pentru gestul extraordinar de a se implica în rezolvarea unor probleme reale ale comunității ploieștene. Prin gestul rar de a dona o sumă semnificativă de bani, 350.000 de dolari, în scopul extinderii Laboratorului de radiologie și imagistică medicală al Spitalului de Pediatrie, Timken arată încă odată că este o companie cu valori sociale și umanitare solide.

„Având în vedere că acesta este doar unul dintr-o serie de gesturi similare făcute de-a lungul timpului față de orașul nostru, ca primar al municipiului Ploiești, m-am simțit obligat să transmit Timken Foundation of Canton aprecierea noastră față de implicarea constantă pe care a avut-o în comunitatea noastră.

De asemenea, felicit conducerea Spitalului de Pediatrie pentru inițiativa de a dota unitatea cu un Computer Tomograf și cred că prin acțiuni concrete ale managementului pot fi rezolvate probleme stringente ale comunității noastre”, se arata intr-un comunicat semnat de primarul Adrian Dobre.

Previous post Factori care duc la aparitia cancerului
Next post O asistenta medicala a murit dupa ce i s-a facut rau la locul de munca