De ce sa nu luam in seama si vestile bune? Cu peste 130 de CAZURI NOI RAPORTATE mai putine ca ieri: NUMAI 190!!! Pacienti vindecati- 2017! Prahova- 0 cazuri noi!

Grupul de Comunicare Strategică informează că, până luni, 20 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.936 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Vești bune: Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.017 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate numai 190 de noi cazuri de îmbolnăvire!

Județul Prahova, NICIUN CAZ NOU!

La nivelul județului Prahova, în data de 20 aprilie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 316 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. Dintre acestea, 11 au intrat în evidența DSP în ultimele 24 de ore, iar 32 au ieșit de sub măsura izolării voluntare. În carantină instituționalizată se află, în momentul de față, 345 de persoane în 14 unități de cazare de pe teritoriul Prahovei.
De la începutul epidemiei și până în prezent, dintre persoanele din județul nostru diagnosticate cu noul coronavirus, 14 au fost declarate vindecate și au fost externate. În Prahova nu a fost înregistrat niciun deces din cauza COVID-19.

Echipele mixte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au derulat, și în prima zi a Paștelui ortodox, o serie de controale care au ca scop combaterea răspândirii noului coronavirus, dar și descurajarea faptelor de natură contravențională, înregistrate în acest context.
Astfel, pe parcursul zilei de 19 aprilie au fost verificați 31 de agenți economici și au fost legitimate aproape 600 de persoane.
În urma acestor acțiuni, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru o persoană care a fost descoperită cu declarație falsă asupra sa. În urma interogării aplicației REGES, oamenii legii au constatat că datele menționate în adeverința de angajat pe care o avea asupra sa nu erau reale. Au fost aplicate 246 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 540.000 lei. Dintre acestea, 84 au fost pentru contravenții în context, iar 162 pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzute în Ordonanțele militare.

Detalii: Peste 130 de CAZURI NOI RAPORTATE mai putine ca ieri

Previous post Si azi, numarul cazurilor noi in scadere: numai 328! Pacienti vindecati: 1892! Prahova- un caz nou!
Next post Primul deces cauzat de COVID-19 in Prahova; situatia din 21 aprilie 2020