Misiunea Clinicilor Dentare Dr. Leahu Ploiești este aceea de a oferi sănătate reală și experiență excepțională tuturor ploieștenilor. Clinica medicului stomatolog Dr. Ionuț Leahu este situată pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 90 și pune la dispoziție tuturor pacienților numeroase tratamente stomatologice, printre care și cel mai complex serviciu: sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Acesta îți oferă posibilitatea înlocuirii dinților naturali cu ajutorul unei aparaturi moderne și o tehnologie de ultimă generație.

Echipa de medici specialiști împreună cu domnul Dr. Ionuț Leahu este mereu pregătită să te ajute în rezolvarea problemelor dentare, care îți provoacă neplăcere și disconfort. ,,Pacienții își vor putea reface acum și în Ploiești întreaga dantură în doar 24 de ore. Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, implanturile zigomatice, fixate în oasele pomeților. Prin cele peste 30.000 de implanturi realizate până acum, pacienții ne pot investi cu toată încrederea”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog și CEO al Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Indiferent de problema pe care o ai, medicii stomatologi din clinica Ploiești îți oferă opțiuni și informații despre tratamentele potrivite nevoilor tale.

Cum pot obține pacienții din clinica stomatologică Dr. Leahu Ploiești dantura perfectă în doar 24 de ore?

Sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore” reprezintă soluția perfectă pentru refacerea întregii danturi. Acest sistem este realizat cu ajutorul implanturilor dentare și este recomandat pacienților cu probleme parodontale, pacienților care și-au pierdut toți dinții sau pacienților care poartă proteze mobile și care își doresc dinți  ficși. „Faptul că singura soluție pentru pacienții care au rămas complet fără dinți este proteza mobilă este o propunere limitată. Proteza mobilă nu este nici pe departe singura soluție. Tehnologia a evoluat foarte mult în ultimul deceniu, iar astăzi putem să le oferim tuturor pacienților sănătate reală și o experiență excepțională la stomatolog”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog și CEO al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Implanturile dentare sunt considerate cea mai sigură soluție de înlocuire a dinților naturali. Acestea îți asigură atât funcționalitatea dinților, cât și un aspect foarte plăcut. Un alt avantaj al implanturilor dentare este acela că îți oferă stabilitate și siguranță lucrării. Mai mult decât atât, poți mânca, poți vorbi corect și poți zâmbi cu drag oriunde te-ai afla.

Cum sunt realizate serviciile stomatologice în cabinetele Clinicii Dentare Dr. Leahu Ploiești

Siguranța și confortul oferit tuturor pacienților care vin în această clinică sunt redate cu ajutorul aparaturii moderne de înaltă calitate și cu cele mai noi tehnologii. Astfel, orice tip de afecțiune orală sau problemă dentară pe care o ai, tratamentele stomatologice sunt realizate în deplină siguranță și lipsite de durere. De asemenea, serviciile stomatologice integrate, aparatura modernă și tehnologia de ultimă oră din Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești îți reduc atât timpul de așteptare în clinică, cât și efectuarea tratamentelor într-un timp mult mai scurt în cabinet. La clinica Dr. Leahu din Ploiești poți beneficia de tratamente de stomatologie generală, tratamente parodontologice, tratamente pentru estetica dentară, urgențe stomatologice, tratamente cu aparat dentar, stomatologie pentru copii. Toate acestea îți redau o dantură perfectă și sănătoasă, dar și un zâmbet frumos. În plus, atunci când îți recâștigi zâmbetul mult visat, acesta te ajută să te bucuri de fiecare moment al vieții tale și să ai mai multă încredere în propria persoană.

La Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești te bucuri de cele mai bune tratamente stomatologice și de rezultate excepționale în doar 24 de ore. Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte, iar obținerea dinților ficși se realizează în condiții de siguranță și în deplin confort.

Așadar, primul pas pe care trebuie să-l faci este să vii la un consult de specialitate. În funcție de problemele pe care le ai, împreună cu medicul stomatolog, vei alege cel mai potrivit tratament pentru tine. Totodată, în cadrul consultației de specialitate primești toate informațiile necesare cu privire la etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prezentă în 9 orașe din România (București, Ploiești, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu). Fie că alegi clinica stomatologică din Ploiești, fie că alegi orice altă clinică din alt oraș, te bucuri de aceeași calitate a serviciilor și de același nivel de încredere. Echipa Clinicii Dentare Dr. Leahu din Ploiești este pregătită să îți ofere ajutor, să îți răspundă la orice întrebare și să îți devină un adevărat partener pe drumul către obținerea zâmbetului perfect sănătos. De asemenea, tehnologia de ultimă generație și echipa medicală de excepție îți oferă sănătate reală și o experiență excepțională.