CRESTERE INGRIJORATOARE A CAZURILOR NOI DE COVID-19: 237, dintre care 6 in PRAHOVA! Numarul pacientilor vindecati- peste 15.200!

Grupul de Comunicare Strategică informează că până joi, 11 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.182 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Vestea bună este că dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.283 au fost declarate vindecate și externate.
AUTORITĂȚILE SUNT ÎN ALERTĂ: De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate 237 de noi cazuri de îmbolnăvire.

***

La nivelul județului Prahova, în data de 11 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 899 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 114 persoane și au intrat alte 111. În carantină instituționalizată se află 30 de persoane.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 130 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șase au decedat, 92 au fost declarate vindecate și externate.
La secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești se află patru persoane confirmate cu COVID-19. Două dintre acestea sunt în stare gravă, fiind ventilate mecanic.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.
Astfel, pe parcursul zilei de 09 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate șase societăți comerciale, legitimate 44 de persoane și oprite în trafic 24 de autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări la 902 persoane dintre cele care se aflau în izolare la domiciliu.
În urma acestor demersuri, au fost aplicate 15 sancțiuni, în valoare de 31700 lei.

Detalii: CRESTERE INGRIJORATOARE A CAZURILOR NOI DE COVID-19

Previous post VESTE BUNA: Prima prelevare de plasma cu anticorpi pentru coronavirus la Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti
Next post Tranzacțiile cu cardul tău CEC Bank Visa îți pot aduce premii în bani