Clinicile Dentare Dr. Leahu reprezintă cea mai extinsă rețea din industria de stomatologie din România, cu prezență în nouă orașe la nivel național (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu și Ploiești), dar și la Londra. Noua clinică stomatologică Dr. Leahu Ploiești, situată pe Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 90, dispune de aparatură medicală și cabinete moderne, dar și de o tehnologie nouă ce permite pacienților o experiență digitală, de la prima vizită în clinică și până la finalizarea planului de tratament. Întreaga echipă de stomatologie oferă tuturor prahovenilor tratamente fără durere și zâmbete sănătoase, realizate prin intermediul tehnicilor moderne. Totodată, clinica dentară Dr. Leahu din Ploiești este pregătită să primească pacienți din toată regiunea Prahovei, iar echipa medicală este gata să le ofere soluții potrivite indiferent de afecțiunile orale cu care se confruntă.

Cooperarea dintre medicul stomatolog si pacient, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești

Cu toții știm că principalul motiv al oamenilor care vizitează mai rar cabinetul de medicină dentară este teama de stomatolog. Aceasta îi împiedică atât pe copii, cât și pe adulți să meargă din timp la medic pentru a-și rezolva problemele dentare.

„Un număr destul de mare de pacienți adulți au evitat vizita la medicul stomatolog și, de aceea, majoritatea problemelor întâlnite sunt din categoria celor ireversibile, majoritatea necesitând extracția dinților. Anxietatea cauzată de medicul stomatolog este o problemă reală, care a ținut de-a lungul anilor mulți pacienți departe de tratamentele stomatologice. Este absolut normal ca pacientul să înțeleagă pe deplin ce se întâmplă în cabinet și, de aceea, în prima întâlnire discutăm despre dorințele lui și despre realizarea planului de tratament. Consider că etapele acestui plan trebuie explicate în detaliu pentru ca mai apoi problemele să fie rezolvate cât mai precis și corect”, explică Dr. Sarah Grigorovici, medic stomatolog în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Ploiești.

În clinica stomatologică din Ploiești, medicii vin în ajutorul pacienților și le oferă diferite tehnici de sedare pentru ca tratamentele să fie lipsite de durere și să se poată bucura de zâmbete sănătoase întreaga viață.

Tratamente dentare fără durere cu ajutorul tehnicilor moderne

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Ploiești, sănătatea reală a pacienților și experiența excepțională sunt oferite de o întreagă echipă medicală, ce are o experiență vastă. Tratamentele fără durere realizate în clinica Dr. Leahu Ploiești sunt asigurate de numeroase tehnici moderne, ce sunt realizate prin diferite tipuri de anestezii. Rolul anesteziei dentare locale în stomatologie este acela de a amorți țesuturile din cavitatea bucală pe toată perioada realizării tratamentului și de a oferi pacientului posibilitatea de a nu simți durere sau disconfort.

,,Pacienții care experimentează tratamente stomatologice dureroase de la o vârstă fragedă sunt mult mai predispuși ca în viitor să dezvolte frică față de cabinetele stomatologice. Pentru a preveni anxietatea este important ca medicul stomatolog să coopereze cu pacientul pe toată durata intervențiilor dentare, chiar și dacă este vorba de un singur control de rutină. Este responsabilitatea medicului să facă tot posibilul să minimizeze disconfortul pacientului și să se asigure că nici cea mai mică durere nu va apărea”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie.

Text foto: În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Ploiești echipa medicală de stomatologie oferă soluții pentru tratamente fără durere.

Tehnica sedării conștiente la adulți este recomandată atât în cazul pacienților care sunt anxioși, cât și în cazul pacienților care își doresc să aibă din nou un zâmbet sănătos și care și-au pierdut dantura din diferite motive. În cazul intervențiilor complexe cu implanturi dentare inserate pe ambele arcade, sedarea conștientă se realizează doar de către un medic anestezist. În cabinetul medicului stomatolog, pacientul se va afla într-o stare de somn, iar în timpul intervenției, acesta nu va simți deloc durere. În plus, la finalul tratamentului stomatologic, pacientul este perfect conștient și pleacă acasă cu un zâmbet sănătos.

În anul 2021, soluția pentru tratamente fără durere există, iar pacienții se pot bucura de redobândirea sănătății danturii într-un timp scurt. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Ploiești, prahovenii pot beneficia de tratamente realizate în deplină siguranță și confort cu ajutorul aparaturii moderne și a echipei multidisciplinare de medici.