Centrul de vaccinare din Sinaia își marește capacitatea de primire a celor care vor sa se vaccineze.

Potrivit unui anunț oficial, se vor putea imuniza zilnic 288 de persoane. De duminică, 07.11.2021, Centrul din Sinaia va dispune de 3 fluxuri (cabinete) de vaccinare, 2 – cu Pfizer și unul cu Moderna.

ATENȚIE: Cei care vor să se vaccineze se pot prezenta direct, fără programare la centrul aflat la parterul școlii George Enescu, intrarea dinspre Clubul Sportiv Carpați, pe Bdul Carol I, având asupra lor cartea de identitate. Programul este de luni până duminică, de la ora 08.00 până la ora 20.00. Precizăm ca exista stocuri noi și doze suficiente din cele 2 vaccinuri.

De asemenea cei care s-au vaccinat cu schema completă (doza 2) după data de 03.09.2021 primesc tichete de masă în valoare de 100 de lei, care se vor ridica de la centrul de vaccinare în termen de maxim 6 luni de la data vaccinarii. Persoanele care se vaccinează împotriva Covid 19 beneficiază, la cerere, de o zi liberă plătită, care nu se include în durata concediului de odihnă, pentru fiecare doza de vaccin efectuată, atât pentru angajații din sistemul public cât și din cel privat. Studenții și elevii beneficiază de o zi de scutire de la cursuri.