Campanie de donare de sange la Ploiesti; vaochere de 100 lei

Primăria Municipiului Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești sunt parteneri ai campaniei de donare de sânge “BLOOD NETWORK” inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Campania se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 7-a ediție.  Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni.

Caravana mobilă din cadrul acestei campanii va fi prezentă la sediul municipalității ploieștene, în perioada 14-15 august a.c., în intervalul orar 08.00-14.00, unde va fi amenajat un spațiu pentru donatorii de sânge.

Participanții care se prezintă la acest centru mobil și îndeplinesc toate condițiile de donare și participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD S.R.L. un bilet gratuit de participare la festivalul UNTOLD, ediția 2021, pentru prima zi de desfășurare a festivalului, precum și un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociației Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături din magazinele KAUFLAND.

Previous post Numerosi politisti ploiesteni au donat sange
Next post GEST IMPRESIONANT: Peste 40 de pompieri prahoveni au donat sange