Autoritatile anunta azi 337 de cazuri noi cu cornavirus! Invariabil: PRAHOVA ramane cu 0 cazuri noi!

­čö┤Grupul de Comunicare Strategic─â anun╚Ť─â c─â p├ón─â miercuri, 15 aprilie, pe teritoriul Rom├óniei, au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID ÔÇô 19 (coronavirus). Vestea bun─â este c─â p├ón─â acum, 1.217 de pacien╚Ťi au fost declara╚Ťi vindeca╚Ťi ╚Öi externa╚Ťi.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 337 de noi cazuri de îmbolnăvire.

 PRAHOVA, din nou, NICIUN CAZ NOU!

La nivelul jude╚Ťului Prahova, ├«n data de 15 aprilie 2020, sunt monitorizate de c─âtre Direc╚Ťia de S─ân─âtate Public─â (DSP) 687 de persoane aflate ├«n auto-izolare la domiciliu. Dintre acestea, 13 au intrat ├«n eviden╚Ťa DSP ├«n ultimele 24 de ore, iar 234 au ie╚Öit de sub m─âsura izol─ârii voluntare. ├Än carantin─â institu╚Ťionalizat─â se afl─â, ├«n prezent, 652.

Echipele mixte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au continuat seria de controale care au ca scop combaterea r─âsp├óndirii noului coronavirus, dar ╚Öi descurajarea faptelor de natur─â contraven╚Ťional─â, ├«nregistrate ├«n acest context. Au fost realizate verific─âri at├ót ├«n r├óndul persoanelor fizice, c├ót ╚Öi a agen╚Ťilor economici.

├Än cursul zilei de 14 aprilie, oamenii legii au mers la peste 400 loca╚Ťii din Prahova unde figurau persoane aflate ├«n auto-izolare. ├Än aten╚Ťia echipelor mixte ale MAI au fost ╚Öi 55 de agen╚Ťi economici. Totodat─â, au fost realizate ac╚Ťiuni pentru verificarea modului de respectare a ordonan╚Ťelor militare ├«n vigoare.

├Än urma celor ├«ntreprinse, au fost aplicate 439 de sanc╚Ťiuni contraven╚Ťionale ├«n valoare total─â de 894.600 lei. Dintre acestea, 14 au fost date pentru fapte ilicite de natur─â economic─â, iar 425 pentru ├«nc─âlcarea restric╚Ťiilor de circula╚Ťie prev─âzute ├«n ordonan╚Ťele militare.

De la debutul epidemiei ╚Öi p├ón─â ├«n prezent, lucr─âtorii MAI au aplicat 9.507 de sanc╚Ťiuni contraven╚Ťionale. Dintre acestea, 28 au fost pentru nerespectarea m─âsurilor de izolare/carantin─â, 68 pentru fapte de natur─â economic─â, iar 9411 pentru alte contraven╚Ťii ├«n context, printre care ╚Öi cele privind ├«nc─âlcarea restric╚Ťiilor de circula╚Ťie. Valoarea total─â a acestor m─âsuri dep─â╚Öe╚Öte 13 milioane lei.

Comitetul Jude╚Ťean pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â Prahova le solicit─â ├«n continuare cet─â╚Ťenilor respectarea prevederilor ordonan╚Ťelor militare, a m─âsurilor de igien─â ╚Öi de distan╚Ťare social─â/fizic─â recomandate ├«n aceast─â perioad─â, purtarea m─â╚Ötilor sau altor mijloace de protec╚Ťie a gurii ╚Öi a nasului ├«n spa╚Ťiile publice ca m─âsur─â de preven╚Ťie.

Informa╚Ťiile referitoare la num─ârul de persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus, num─ârul de teste efectuate, dar ╚Öi decesele ├«nregistrate din cauza COVID-19 sunt oferite doar la nivel central de c─âtre Grupul de Comunicare Strategic─â.

Cet─â╚Ťenii sunt sf─âtui╚Ťi s─â se informeze doar din surse oficiale, dar ╚Öi s─â apeleze pentru recomand─âri sau alte informa╚Ťii la TELVERDE ÔÇô 0800.800.358.

 Detalii: Autoritatile anunta azi 337 de cazuri noi cu coronavirus!

Previous post OFICIAL: De miercuri, la Ploiesti, se vor efectua, oficial, primele teste persoanelor suspecte de Covid-19
Next post Numarul pacientilor cu COVID-19 declarati vindecati a ajuns la 1357! Cazuri noi: 491! PRAHOVA AJUNGE LA 48 DE CAZURI!