ALERTA: Focar cu 11 cazuri intr-o unitate sanitara privata din judetul Prahova!

Direcția de Sănătate Publică Prahova a raportat joi, 27 august, un nou focar, identificat la o unitate sanitară privată din Boldești-Scăeni. 7 pacienți și 4 angajați au fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus.

Potrivit informațiilor oficiale, patru pacienti au fost izolați în spital, iar alți trei au fost izolați pe alt nivel al unității medicale unde erau deja internați.

Se va efectua testarea întregului personal și a tuturor pacienților.

Conform DSP Prahova, în prezent, nouă focare sunt declarate active, cu un total de 224 persoane. Două sunt la agenți economici din Câmpina, unul în cadrul unui departament al unei instituții publice din Ploiești, patru la centre medico-sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte (două dintre ele sunt în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, două sunt private) din Ploiești, Breaza, Urlați și Băicoi, unul la un centru de plasament minori (în subordinea DGASPC) din Vălenii de Munte, iar unul este cel de la Boldești Scăeni, amintit mai sus.

ESTE NECESAR, PRIN URMARE, SĂ FIM CU TOȚII RIGUROȘI, SĂ PĂSTRĂM DISTANȚA; SĂ PURTĂM MASCĂ ȘI SĂ RESPECTĂM TOATE REGULILE, PENTRU SIGURANȚA NOASTRĂ, A TUTUROR!

Previous post SITUATIA SE AGRAVEAZA PE ZI CE TRECE: Prahova, 87 de cazuri noi! Din nou locul I pe judete! Capitala sare de 200!
Next post Creste numarul copiilor infectati cu COVID-19 in Prahova!