5 prahoveni au iesit din autoizolare de capul lor…

De ce să respectăm prevederile legale?! și… la urma urmelor… de ce să respectăm dreptul la sănătate și siguranță al semenilor?! Suntem pe tarlaua noastră și ne facem de cap, nu?!?Nu-i mai simplu așa?! Ei bine… NU! Și legea are un cuvânt de spus, mai ales atunci când o situație critică o impune!

5 locuitori ai judeţului Prahova, aflaţi sub monitorizare după ce s-au întors recent dintr-o zonă afectată de coronavirus din Italia, au fost reclamați la Poliție pe motiv că nu au respectat regula de izolare la domiciliu.

5 locuitori ai judeţului Prahova, aflaţi sub monitorizare după ce s-au întors recent dintr-o zonă afectată de coronavirus din Italia, au fost reclamaţi la Poliţie.

Direcţia de Sănătate Publică Prahova a anunţat oficial că au fost depistate 5 persoane care „au călcat strâmb”. Sunt din localităţile Ceraşu şi Iordăcheanu, și nu au respectat măsura autoizolării. Este vorba despre 5 adulţi, întorşi recent din Lombardia şi care nu prezintă simptome asociate unei îmbolnăviri, a precizat directorul DSP Prahova, Dan Ioniţă. 

În astfel de cazuri se cam lasă cu… DOSAR PENAL!

foto: ziare.com

Previous post Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, retinuta de DNA!
Next post 40 de donatori de sange din Prahova au fost recompensati de Crucea Rosie Prahova