28 (!!!) de accidente rutiere grave in weekend, in Prahova

În cele trei zile din weekend-ul care abia s-a încheiat, ambulanțele SAJ Prahova au intervenit în 1082 de urgențe medicale majore. ATENȚIE, este de remarcat că din totalul intervențiilor, nu mai puțin de 28 (!!!) au fost la accidente rutiere grave, o mare parte dintre acestea soldându-se cu un număr mare de victime (între 4-10).
Din nefericire, unul dintre accidente, petrecut în municipiul Ploiești, s-a soldat cu un deces.
De asemenea, este de precizat că într-un alt eveniment rutier, tot în Ploiești, pe strada Mihai Bravu, un copil de 13 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență. La fel i s-a întâmplat unei femei de 40 de ani, implicată într-un accident cu mai multe victime la Comarnic. Femeia, însă, s-a ales și cu alte răni și afecțiuni.
Ar mai fi de spus că mulți dintre răniții din weekend s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale, leziuni, traumatisme cranio-faciale sau toracice, plăgi, fracturi, plăgi delabrante, amnezii retrograde etc. Unele persoane, în ciuda rănilor, au refuzat investigațiile și transportul la spital.

ATENȚIE, este de remarcat că din totalul intervențiilor, nu mai puțin de 28 (!!!) au fost la accidente rutiere grave, o mare parte dintre acestea soldându-se cu un număr mare de victime (între 4-10).

foto: ziare.com

Previous post Zilele Medicale Prahovene 2019
Next post Campania „Protejeaza-ti copilul impotriva gripei” ajunge la Ploiesti